Home / Bedrijven

Restaurants, wijnbars en delicatessenwinkels

Zoekt u een uniek geschenk voor een collega of medewerker die met pensioen gaat of een jubileum viert? Een origineel cadeau om uw klanten te bedanken?

Het hele jaar door bieden we u op maat gemaakte wijnpakketten en geschenkmanden. U vindt het belangrijk dat uw geschenk uniek, kwalitatief en mooi is. Top kwaliteit artisanale producten aan een correcte prijs. Uw bestelling efficiënt klaargemaakt, geleverd en gefactureerd.

Wij maken graag – samen met u – een aanbod op maat, en dit voor zowel kleinere als grotere bestellingen. Inspiratie of voorbeelden nodig? In onze webshop vindt u een uitgebreid aanbod aan wijnpakketten en geschenkmanden.

Wat bieden wij u? groot gamma unieke wijnen en streekproducten kwaliteitsgarantie aanbod voor u op maat gemaakt met onze expertise brede waaier aan mooie verpakkingsmogelijkheden, die we op uw vraag kunnen personaliseren snelle, eenvoudige en veilige levering onmiddellijke reactie op al uw vragen of suggesties Vraag ons een offerte voor uw geschenkpakketten op info@lascoperta.be of telefoonnummer 03 233 233 5.