Verken de smaken van Italië

Menu

Enoteca

Proef authentiek Italië in hartje Antwerpen. Geniet van heerlijke wijn, antipasti en degustatieschotels en artisanale producten uit verschillende streken van Italië.

menu
Proef Italië

Wijndegustatie avonden

Een gastronomische avond in het teken van een Italiaanse wijnstreek waarbij u een tiental wijnen van een specifieke regio in Italië proeft begeleid door degustatiehapjes met gastronomische Italiaanse producten uit ons gamma.

Events
Artisanale topwijnen

Wijnen

Verken de verschillende wijnregio’s, hun producenten en de druivensoorten die in ons assortiment terug te vinden zijn. Ontdek waar onze wijnen en streekproducten vandaan komen en hun verhaal.

Onze wijnen
Ontdek nieuwe smaken

Wijnabonnement

La Scoperta selecteert elke maand voor u topkwaliteitswijnen die we zelf importeren van kleine artisanale producenten. Deze wijnen worden maandelijks bezorgd bij u thuis, zo kan u rustig genieten van deze nieuwe wijnen.

Bekijk de verschillende formules
Proef onze nieuwste wijnen

Degustatiedagen

Op 8 en 9 juli 2023 organiseren we een zomerdegustatie en het laatste weekend van november openen we opnieuw 30 verschillende wijnen om u onze laatste nieuwe ontdekkingen en nieuwe jaargangen van bekende huizen voor te stellen.

Degustatiedagen

Blog