Allergenen informatie

Hieronder vindt u alle benodigde informatie over de allergenen die kunnen voorkomen in de producten die we gebruiken in onze gerechten en antipasti schotels. Onderaan wordt tevens de aanwezigheid van allergenen in onze verse kaas- en vleeswaren vermeld. Meer informatie over allergenen in het specifiek vindt u via deze link

Bruschetta

Piccolo Misto

Antipasto Misto

Formaggio

Insalata Caprese

Panino

Prosciuto di parma con asparagi grigliata

Selezione Dolci

Vleeswaren

 

Prosciuto di Norcia

 

Prosciuto di Parma

 

Prosciuto di San Daniele

 

Speck

 

Bresaola

 

Pancetta

 

Capocollo stagionato

Sopressa dello schioppo dolce da taglio

 

Salame Gentile

 

Salamino Piccante

 

Cordivino

Salame di Cinghiale

 

Salame di Cinta Senese

 

Salame Toscano

 

Finnochiona

Salame di Tartufo

 

Coppa

 

Pancetta Coppata

 

Pancetta

 

Mortadella

Kazen

 

Taleggio A.O.P. “Contadino”

Aromatico affinato in foglie di noce (cimbro)

Aromatico affinato in salvia e rosmarino (cimbro)

Redivino Extra Formaggio affinati in “Amarone della Valpolicella DOCG”

Parmigiano 24m

Parmigiano Vacche Rosso 24m

Parmigiano 36m

Gran Cima – stravecchio

Cravanzina

Pecorino al pistacchio

Pecorino al tartufo

Pecorino al peperoncino

Pecorino semi-staggionato

Pecorino riserva

Robiola

Onze producten worden verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar mogelijk ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja, lupine en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Gelieve eveneens op te merken dat de samenstelling van onze gerechten en producten ten allen tijde kan veranderen.

Voor meer informatie kan u steed terecht bij het personeel in onze enoteca of stuur gerust een mailtje naar info@lascoperta.be of bellen (tijdens openingsuren) op 03 233 233 5.